Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Várható időjárás az ország területén kedd estig:

Gyengén felhős, napos időre számíthatunk, csapadék nem lesz. A délnyugati szél többfelé megélénkül, napközben a Dunántúlon nagy területen meg is erősödik.  A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 13 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 22 és 27 fok között alakul.

Budapest, 2016. április 3. Skippy, a pingvinfióka bemutatkozóján a Fõvárosi Állat- és Növénykertben 2016. április 3-án. A fiókát január 6-i kikelése után egy darabig saját szülei nevelték, majd az utónevelési fázisban az állatgondozók gondoskodtak róla egy elkülönített pingvinnevelõ helyen. MTI Fotó: Mohai Balázs
Budapest, 2016. április 3.
Skippy, a pingvinfióka bemutatkozóján a Fõvárosi Állat- és Növénykertben 2016. április 3-án. A fiókát január 6-i kikelése után egy darabig saját szülei nevelték, majd az utónevelési fázisban az állatgondozók gondoskodtak róla egy elkülönített pingvinnevelõ helyen.
MTI Fotó: Mohai Balázs

Időjárási helyzet Európában:

Kontinensünk északnyugati területének időjárását ciklonok és a hozzájuk tartozó frontok alakítják. Arrafelé gyakran erősen felhős az ég, és a frontok mentén szórványosan alakul ki eső, záporeső. Ciklon örvénylik a Kelet-európai-síkság fölött is, emiatt ott túlnyomóan borult az ég, többfelé esik az eső, a síkság középső tájain helyenként havazik. Ugyanakkor szárazföldünk déli délkeleti része fölött anticiklon helyezkedik el. A leszálló légmozgásoknak köszönhetően általában kevés a felhő, sokat süt a nap, számottevő csapadékról nem érkezik jelentés. A legmagasabb nappali hőmérséklet Észak-, Északkelet-Európában 3 és 10, Nyugat-Európában pedig 11 és 18 fok között változik. A legmelegebb Európa középső vidéke és a Földközi-tenger menti országokban van, ott a délutáni órákra sokfelé 20, 24 fok közé melegszik fel a levegő. Kedd estig a Kárpát-medence időjárásában lényeges változás nem várható, folytatódik a túlnyomóan napos, meleg idő.

Várható időjárás az ország területén kedd estig:

Gyengén felhős, napos időre számíthatunk, csapadék nem lesz. A délnyugati szél többfelé megélénkül, napközben a Dunántúlon nagy területen meg is erősödik.
A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 13 fok között várható.
A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 22 és 27 fok között alakul.

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22