Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

25 év után feladta a küzdelmet a Carmo Kft. 2015. szeptember 9-i csődeljárás keretében fizetési haladékot kapott cég, noha az ügyvezetés mindent megtett, hogy a céget megmentse- ez nem sikerült.  A 27 főt foglakoztató és 2014-ben még nettó 958 millió forint nettó árbevételt elért  cég végleg lehúzza a rolót.

56

Nyíregyháza nevével egybeforrt Carmo Suzuki Kft.  ügyvezetője Nyitra Gábor, egy személyes hangvételű levélben búcsúzott el az ügyfeleitől:

Ez a z utolsó levelünk. A Carmo Kft. 25 éves végéhez ért.

Az eltelt negyed században sok szép dolog történt velünk. Folyamatos fejlődés volt jellemző cégünkre, ahol mindig ügyfeleinket tartottuk a legfontosabb partnerünknek. 

Sok ezer ügyfél választott minket új, vagy használt autó vásárlásakor, illetve  a szervizelések, javítások alkalmával is minket tisztelt meg bizalmával. Sok családban jártak, jártak olyan gépkocsival, gépkocsikkal amit, tőlünk vásároltak. Sok ügyfelünkkel szinte baráti kapcsolat alakult ki az eltelt időszakban.

A bekövetkezett gazdasági válság rányomta bélyegét cégünk működésére, amit eddig a pontig komoly nehézségek és áldozatok árán, de sikerült megoldani. Viszont eljött most a pillanat, amikor további áldozatokat már nem tudunk hozni,, és a cég működésének befejezése mellett döntöttünk.
Ezen úton szeretnénk megköszönni eddigi bizalmát és kívánunk balesetmentes közlekedést és jó egészséget, sikereket, az Ön családjának.

Nyíregyháza, 2016. március 31. 

Tisztelettel Nyitrai Gábor és a Carmo Kft dolgozói

 

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22