Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Horváth Aladár, a Roma Parlament elnöke (elöl) és Horváth Ferenc, a Roma Rendőrök Országos Egyesületének elnöke távozik a Sándor-palotából, ahol az érpataki modell elleni tiltakozó petíció aláírásgyűjtő íveit juttatták el Áder János köztársasági elnöknek a nemzetközi romanapon, 2016. április 8-án.

Budapest, 2016. április 8. Horváth Aladár, a Roma Parlament elnöke (elöl) és Horváth Ferenc, a Roma Rendõrök Országos Egyesületének elnöke távozik a Sándor-palotából, ahol az érpataki modell elleni tiltakozó petíció aláírásgyûjtõ íveit juttatták el Áder János köztársasági elnöknek a nemzetközi romanapon, 2016. április 8-án. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt
Budapest, 2016. április 8.
Horváth Aladár, a Roma Parlament elnöke (elöl) és Horváth Ferenc, a Roma Rendõrök Országos Egyesületének elnöke távozik a Sándor-palotából, ahol az érpataki modell elleni tiltakozó petíció aláírásgyûjtõ íveit juttatták el Áder János köztársasági elnöknek a nemzetközi romanapon, 2016. április 8-án.
MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Budapest, 2016. április 8. Galyas József, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Területi Roma Nemzetiségi Önkormányzat alelnöke (k) beszél a Sándor-palota elõtt tartott sajtótájékoztatón, miután Horváth Ferenc, a Roma Rendõrök Országos Egyesületének elnöke és Horváth Aladár, a Roma Parlament elnöke az érpataki modell elleni tiltakozó petíciót juttattak el Áder János köztársasági elnöknek a nemzetközi romanapon, 2016. április 8-án. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt
Budapest, 2016. április 8.
Galyas József, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Területi Roma Nemzetiségi Önkormányzat alelnöke (k) beszél a Sándor-palota elõtt tartott sajtótájékoztatón, miután Horváth Ferenc, a Roma Rendõrök Országos Egyesületének elnöke és Horváth Aladár, a Roma Parlament elnöke az érpataki modell elleni tiltakozó petíciót juttattak el Áder János köztársasági elnöknek a nemzetközi romanapon, 2016. április 8-án.
MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

 

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22