Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

A tavalyi évben alakult, mintegy 22 fős szaktevékenységet vállaló Nagyecsedi Önkéntes Tűzoltó Egyesület csütörtökön II-es kategóriájú együttműködési megállapodást kötött a Mátészalkai Hivatásos Tűzoltó parancsnoksággal. A Nagyecsedi Önkéntes Tűzoltó Egyesület idén márciusában egy 2000 literes víztartállyal rendelkező, használt, Mercedes Benz típusú gépjárműfecskendőt vásárolt, mellyel biztosítani tudja a II-es kategóriában vállalt, gépjárművel történő vonulást egy-egy káresethez.

This slideshow requires JavaScript.

Az egyesület Nagyecsed településen kívül Fábiánháza, Mérk, Vállaj és Tiborszállás települések mentő-, tűzvédelmében vállalt közreműködést a hivatásos egységek beavatkozása mellett.

A mostani, kategórialépéssel az egyesület már 800.000,- Ft értékben nyerhet el forrást a BM OKF és a Magyar Tűzoltó Szövetség 2016. évi pályázatán.

Az együttműködési megállapodás megkötésén jelen volt a Mátészalkai Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetője, a Mátészalkai Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság parancsnoka és műszaki-biztonsági tisztje, valamint a Nagyecsedi Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke és parancsnoka.

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22