Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Április tizennyolcadikán összesen tizenöt százados, hadnagy és főhadnagy tett fogadalmat a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság vezetése és a megyei igazgatók előtt, köztük öten Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből.

This slideshow requires JavaScript.

Dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere dr. Tollár Tibor tűzoltó vezérőrnagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság megbízott főigazgatója javaslatára kinevezte tűzoltó főhadnaggyá a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság állományába Jánvári Béla tű. főtörzszászlóst, Kulcsár Zsolt tű. törzszászlóst, Lipták Gábor tű. törzszászlóst, Orosz Péter tű. főtörzsőrmestert, valamint tűzoltó hadnaggyá Gellér Győző tű. zászlóst. A kinevezési okmányok átvétele után a kollégák tiszti fogadalmat tettek, amelynek szövegét Király Zsolt tűzoltó főhadnagy olvasta elő.

Az ünnepség végén Tollár Tibor főigazgató először a hölgyekhez fordult, mint fogalmazott, ők is már egy ideje a katasztrófavédelem szervezeténél dolgoznak, napi munkájuk, kollégáik beszámolóiból tudhatják, milyen is lehet hivatásosnak lenni. A vezérőrnagy azt kérte tőlük, hogy a továbbiakban is a korábban megszokott lelkesedéssel, pontossággal folytassák munkájukat. Az egyetlen kivétellel már eddig is hivatásosként szolgáló uraknak pedig azt mondta, gondolják végig az utat, amely a tiszti kinevezésig vezetett, vegyék számba, mi volt a jó, mi mindent láttak a tiszttársaktól. Ami jó, vegyék át, fogalmazott Tollár Tibor, amit pedig máshogy képzelnek el, abból készüljenek fel, vizsgálják meg, az elgondolás belefér-e a szabályok közé, és ha igen, valósítsák meg. Tartsák azonban szem előtt, hogy minden, amit tesznek, a közösség érdekét szolgálja – zárta szavait a főigazgató.

Fotó: Jóri András – BM OKF

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22