Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Bántalmazás okozhatta egy idős nő halálát a Bács-Kiskun megyei Szabadszálláson – közölte a rendőrség kedd este a honlapján.

A közlemény szerint a szabadszállási körzeti megbízottat kedden értesítették arról, hogy egy 70 éves helyi asszonyt karácsony óta nem láttak. Lakóházában a rendőr megtalálta az idős nő holttestét.
A sértett halálát bántalmazás okozhatta, ezért a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított ismeretlen elkövető ellen eljárást.

Frissítés:

Egy kecskeméti hotelben elfogták azt az 55 éves nyárlőrinci férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy olyan súlyosan bántalmazott egy 70 éves idős nőt a Bács-Kiskun megyei Szabadszálláson, hogy az asszony életét vesztette – közölte honlapján a rendőrség.

A szerdára virradóra közzétett közlemény szerint V. Endrét a bűncselekmény bejelentésétől számított 9 órán belül fogták el. A férfi – akit emberöléssel gyanúsítanak – beismerte a bűncselekményt.
A rendőrség még kedden közölte, hogy bántalmazás okozhatta egy idős nő halálát Szabadszálláson. A helyi körzeti megbízottat kedden értesítették arról, hogy egy 70 éves helyi asszonyt karácsony óta nem láttak. Lakóházában a rendőr megtalálta az idős nő holttestét.
A rendőrök a gyanúsítottat őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatását.

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22