Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

A Jobbik Magyarországért Mozgalom Országos Választmánya a mai napon kinyilvánítja, hogy az elmúlt 26 év kudarcaiért, az ellopott rendszerváltásért és hazánk szétlopásáért leginkább felelős pártokkal, vagyis a Fidesszel, az MSZP-vel és a többi baloldali, liberális párttal nem köt majd választási szövetséget. Hazánk szebb jövőjét, XXI. századi szellemi és fizikai gyarapodását a XX. század korrupt pártjaival nem lehet elérni.

A Jobbik az Alapító Nyilatkozatában lefektetett elvek szerint a magyar nemzet egészét kívánja képviselni. A tisztességes magyar emberekkel való összefogás elengedhetetlen, de a sikeres jövő nem a pártok háttéralkuival, különösen nem a jelenlegi és korábbi korrupt kormánypártokkal kötendő paktumokkal, hanem a társadalom szétszabdalt, megosztott csoportjainak hiteles és termékeny összefogásával érhető el.

A Jobbik 2018-ban a tisztességes magyar emberekkel együtt le fogja váltani a mostani kormányt, de nem azért, hogy visszaengedje a hatalomba a korábbiakat, hanem azért, hogy megteremtse egy tisztességes, szabad és élhető Magyarország alapjait.

Áll a Jobbik szerkesztőségünkhöz elkutatott közleményében

Fotó: Móricz Csaba/ezahir.hu