Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 49 éves nagycserkeszi lakos ellen. A nőt 2017. január 18-án a rendőrök Nyíregyházán tetten érték, miközben szexuális szolgáltatásait kínálta anyagi ellenszolgáltatásért az arra közlekedőknek. Tevékenységét tiltott helyen és a szükséges orvosi igazolások nélkül végezte. Az egyenruhások a nőt a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.


A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecsei Rendőrőrsének munkatársai 2017. január 18-án Kemecse belterületén elfogtak egy 23 éves kótaji lakost. A férfi ellen körözés volt kiadva, mivel a részére kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, ezért a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. Az egyenruhások a férfit előállították és őrizetbe vették.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai 2017. január 18-án őrizetbe vettek egy 29 éves tarpai férfit, aki a részére kiszabott helyszíni bírságot nem fizette meg, ezért elzárásra változtatták át.

Fotó: 444

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22