Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Demecseri Rendőrőrsének munkatársai lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogták B. Róbert 25 éves demecseri lakost.

A rendőrök a férfit -lakossági bejelentést követően- 2017. január 21-én 21 óra körül tetten érték, miközben egy jelenleg lakatlan demecseri házba beépített ablakot próbálta kiszerelni és eltulajdonítani. A rendőrök a férfit a rendőrőrsre előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

Körözött állampolgárok elfogása.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai 2017. január 21-én elfogták P. Sándor 19 éves nyírbátori lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Törvényszék lopás bűntett elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a férfit bűnügyi őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrsének munkatársai 2017. január 21-én elfogtak egy 17 éves tiszaberceli nőt, aki ellen lopás elkövetése miatt a Nyíregyházi Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a nőt bűnügyi őrizetbe vették.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság Tiszalöki Rendőrőrsének munkatársai 2017. január 21-én elfogtak egy 46 éves tiszalöki lakost. A férfi a részére korábban -szabálysértés elkövetése miatt- kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, amit a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatott át. A körözött férfit a rendőrség őrizetbe vette.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai 2017. január 21-én Kisvárda külterületén elfogtak egy 36 éves kékcsei férfit. A férfi ellen körözés volt érvényben, mert a részére korábban kiszabott helyszíni bírságot az illetékes hatóság elzárásra változtatta át. A rendőrök a férfit őrizetbe vették.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság Tiszadobi Rendőrőrsének munkatársai Tiszadobon elfogták K. László 45 éves helyi lakost 2017. január 17-én. A férfi ellen a Nyíregyházi Törvényszék adott ki elfogatóparancsot, mert a jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetésének letöltését nem kezdte meg. A rendőrök a körözött férfit büntetés-végrehajtási intézetbe vitték.