Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Kigyulladt egy kisteherautó motortere szerdán reggel Újfehértón, a Nyíregyházi utcában. A tulajdonos megpróbálta kézi tűzoltókészülékkel eloltani, de nem járt sikerrel. A város önkormányzati tűzoltói egy vízsugárral oltották el a lángokat, személyi sérülés nem történt.

Lerakódott égéstermék gyulladt meg egy családi ház kéményében szerdán délután Ópályiban, a Bajcsy-Zsilinszky utcában. A mátészalkai hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével távolították el az izzó, parázsló részeket.

Egy húsz méter magas nyárfa kettétört és a gyalogosforgalmat veszélyeztette szerdán délután Nyíregyházán, a Sóstói úton. A város hivatásos tűzoltói motoros láncfűrész és kéziszerszámok segítségével távolították el a megsérült fáról a lehasadt ágakat.

Villanyoszlopnak ütközött egy bútort szállító kamion szerdán délután Kocsordon, az Árpád utcában. A tartószerkezet helyreállítása idején tíz fogyasztási helyen szünetelt a szolgáltatás. A balesetben senki nem sérült meg. A mátészalkai hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, valamint a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították.

Két személygépkocsi ütközött össze szerdán este Nyíregyházán, a Pazonyi úton. A város hivatásos tűzoltói a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak. Személyi sérülés nem történt.

Fának ütközött egy személygépkocsi szerdán este a Márokpapi és a Tarpa közötti úton. A balesetben senki nem sérült meg. A tarpai önkéntes tűzoltók a gépkocsit áramtalanították és a helyszínt a baleseti vizsgálat idején biztosították.

Lakóházzal egybeépített melléképület tetőszerkezete égett szerdán este Kisvárdán, a Várday utcában. A tulajdonos az épületből kihozott egy oxigén és egy dissous gázpalackot, amelyek hő hatásának nem voltak kitéve. A kisvárdai hivatásos tűzoltók három vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt, az ott lakók elhelyezéséről gondoskodtak.