Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

A polgári nevén Polgár Tamás jogerős büntetését tölti Érpatakon és közben nem tétlenkedik. Az  által fejlesztett applikációból végül rendőrségi ügy lett. Polgár szerint Orosz Mihály Zoltán  őrült, de nem bolond, a Jobbikot pedig elhagyná.

Az MNO és szerintünk is   OMZ mellett dolgozik programozóként a korábbi blogger, később önkéntes bűnüldöző, Tomcat. Nem önszántából csinálja ezt, az állást egy jogerős bírósági ítélet után kapta. Tomcat a Tolvajkergetők miatt hónapokra előzetes letartóztatásba került, elvesztette albérletét és informatikus ügyfélkörét is, most azt mondta, soha többé nem tesz semmit ezért az országért.

Egy 2009-es blogbejegyzése miatt első fokon 1 év 6 hónapot kapott felfüggesztve, a másodfok ezt 300 óra közmunkára változtatta.

Tomcat fejlesztette le azt  a mobil applikációt az érpataki polgármester számára, amivel különböző üzeneteket tudtak eljuttatni a választóknak  az időközi kampány finisében. Tomcat azt állítja, hogy az egy apróhirdetés feladatára alkalmas fejlesztés, de inkább propaganda, kampánycélokat szolgál. Portálunk munkatársa által kipróbált applikáción, ugyanis hirdetést  nem lehet feladni. Miután kapcsolatba léptünk a fejlesztővel  ilyen “szép” üzenetet kaptunk Érpatak hivatalos weboldaláról az www.erpatak.hu-ról

rpatak -65

De nem jobb a helyzet Érpatak önkormányzatának adatkezelési nyilatkozatával sem

NORTH ATLANTIC PROTECTOR MAGYARORSZÁG KFT – amely cég törlés alatt van  és egy időben az UD Zrt. alvállalkozója volt – tulajdonát képező int2sec.hu domain névről   üzenet érkezett, miután az adatvédelmi szabályzatra lettünk volna kíváncsiak. Merthogy, ha egy alkalmazás személyes adatokat kér be – márpedig ha igaz, hogy apróhirdetéseket lehet feladni a Polgár által fejlesztett applikáción keresztül, ott bizony személyes adatokat kell megadni.  Polgár Tamás  azt állítja magáról, hogy ő az Orosz Mihály Zoltán propaganda anyagait terjesztő applikáció fejlesztője és megküldte az adatvédelmi nyilatkozatot ami így így néz ki:  “Aranyapám… ezt beszoptad.”

 

 

15156985_1812879188982140_2618350839921372375_o

 

Büntetés gyanánt Polgár Tamás eleinte időseknek tartott internetklubot, de később egy barátja javaslatára elment Érpatakra, megkérdezte a polgármestert, van-e szüksége egy informatikusra ingyen. Volt, így átjelentkezett oda, azóta a közérdekű munka letöltéseként a helyi infrastruktúra építésében vesz részt, továbbá egy mobilos alkalmazást fejleszt, amivel az önkormányzat és a lakosok tehetnek közzé apróhirdetéseket.

Kép: ezahir.hu