Kisvárda után Baktán ellenőriztek a rendőrök

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrsének munkatársai 2017. január 30-án fokozott közlekedésrendészeti ellenőrzést hajtottak végre a rendőrőrs illetékességi területén.

Az ellenőrzés elsődleges célja a közlekedési balesetek megelőzése volt, továbbá az ittas állapotban és a vezetési képességre hátrányosan ható szer befolyása alatt álló járművezetők, körözött személyek, valamint gépjárművek kiszűrése a forgalomból.

Az ellenőrzés keretében a rendőrök közel hetven közlekedőt igazoltattak, melynek során néhány esetben kellett kisebb fokú közlekedési szabálysértések elkövetése miatt valamilyen szankciót alkalmazniuk. Az intézkedők egy segédmotoros kerékpárral közlekedő nyírjákói lakossal szemben szabtak ki közigazgatási bírságot, akinél pozitív értéket jelzett az alkoholszonda. Kiderült továbbá, hogy a férfi érvényes vezetői engedéllyel sem rendelkezett, ezért külön szabálysértési eljárást kezdeményeztek vele szemben.

Az ellenőrzés elsődleges célja a közlekedési balesetek megelőzése volt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: szerkeszto@ezahir.hu
küldök