Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Megjelent a felsőoktatási felvételi tájékoztató hivatalos kiegészítése, a diákok a december 22-én közzétett meghirdetések módosítása, kiegészítése mellett újabb képzéseket is találnak a www.felvi.hu oldalon. A jelentkezési határidő február 15.

Az Oktatási Hivatal MTI-hez eljuttatott közleménye szerint az új meghirdetések és az egyéb korrekciók január 31-ével beépültek a felvételi tájékoztató szövegébe, és így az egységes szerkezetben olvashatók a honlapon. A jelentkezés véglegesítése előtt érdemes minden jelentkezőnek még egyszer, a kiegészítésben megjelent információkkal együtt áttekintenie a decemberben közzétett meghirdetéseket.

Legkésőbb február 15-én éjfélig van lehetőség jelentkezni a szeptemberben induló felsőoktatási képzésekre.

Aki a díjmentesen megjelölhető három jelentkezési helynél többet – legfeljebb hatot – jelöl meg, annak szintén február 15-én éjfélig kell befizetnie a megjelölt további jelentkezési helyek alapján számított kiegészítő díjat átutalással vagy internetes fizetésre alkalmas bankkártyával. Ezután február 20-áig kell mindenkinek hitelesítenie a jelentkezését az Ügyfélkapun keresztül vagy az E-felvételi felületéről kinyomtatott és aláírt hitelesítő adatlap postára adásával (cím: Oktatási Hivatal, 1380 Budapest, Pf. 1190).

Kép: Középsuli.hu