Taxinak nézte a rendőrautót

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrsének járőrei 2017. január 31-én a megyeszékhelyen elfogtak egy 50 éves tiszanagyfalui lakost. A férfit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság körözte, mivel a korábban kiszabott szabálysértési pénzbírságot nem fizette meg. A rendőrök a férfit a rendőrőrsre előállították és őrizetbe vették.


A Nyíregyházi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 22 éves timári lakos ellen. A férfi 2017. január 31-én egy balsai ingatlan kerítésének támasztott kerékpárt ellopott. A rendőrök az elkövetőt menekülés közben Timár és Szabolcs községek között elfogták, majd szabálysértési őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság Nagyecsedi Rendőrőrse valótlan bejelentés szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 20 éves fábiánházi lakos ellen. A férfi 2017. január 31-én arról tett bejelentést a központi segélyhívóra, hogy bántalmazott egy kutyát, továbbá megjegyezte, hogy neki be kell vonulnia a börtönbe egy korábbi eljárás miatt. A rendőrök a bejelentést követően kimentek a helyszínre, ahol megállapították, hogy nem történt állatkínzás. A férfi csak azért hívta a rendőrséget, hogy menjenek ki hozzá, és szállítsák be büntetés-végrehajtási intézetbe. A rendőrök a férfit szabálysértési őrizetbe vették.

Ilyen esetekben a hatóság a valótlan bejelentés miatt indított intézkedések és az eljárás költségeit is a bejelentőre terhelheti.

Kép: YouTube

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: szerkeszto@ezahir.hu
küldök