Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrsének járőrei 2017. január 31-én a megyeszékhelyen elfogtak egy 50 éves tiszanagyfalui lakost. A férfit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság körözte, mivel a korábban kiszabott szabálysértési pénzbírságot nem fizette meg. A rendőrök a férfit a rendőrőrsre előállították és őrizetbe vették.


A Nyíregyházi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 22 éves timári lakos ellen. A férfi 2017. január 31-én egy balsai ingatlan kerítésének támasztott kerékpárt ellopott. A rendőrök az elkövetőt menekülés közben Timár és Szabolcs községek között elfogták, majd szabálysértési őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság Nagyecsedi Rendőrőrse valótlan bejelentés szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 20 éves fábiánházi lakos ellen. A férfi 2017. január 31-én arról tett bejelentést a központi segélyhívóra, hogy bántalmazott egy kutyát, továbbá megjegyezte, hogy neki be kell vonulnia a börtönbe egy korábbi eljárás miatt. A rendőrök a bejelentést követően kimentek a helyszínre, ahol megállapították, hogy nem történt állatkínzás. A férfi csak azért hívta a rendőrséget, hogy menjenek ki hozzá, és szállítsák be büntetés-végrehajtási intézetbe. A rendőrök a férfit szabálysértési őrizetbe vették.

Ilyen esetekben a hatóság a valótlan bejelentés miatt indított intézkedések és az eljárás költségeit is a bejelentőre terhelheti.

Kép: YouTube