Tóbiás: Visszautasítom a Fidesz-sajtó híreit

Ugyanazok támadják most valótlanságokkal az otthonomat, mint akik gyalázkodó valótlanságokkal támadták a feleségemet és a gyermekemet – áll a volt  pártelnök közleményében.

A Fidesz szellemi holdudvarához tartozó sajtó bármit hazudozhat, nekem tiszta a lelkiismeretem és átlátható minden bevételem. Az érdi házunk eladásával és hitelátvállalással vásároltuk meg a törökbálinti otthonunkat.

Mindez a hatályos törvények és vagyonnyilatkozati szabályok betartása mellett történt – fogalmaz Tóbiás

Tóbiás, a Riposzt  mai cikkére reagált, mert a lap megírta:

Az MSZP leköszönt elnökének háza akár 100-120 milliót is megérhet a becslések szerint, miközben a politikus 2015-ös vagyonbevallásában azt állította, hogy alaposan el van adósodva, magánszemélyeknek és bankoknak akkor összesen 13 és fél millióval tartozott, hitel és baráti kölcsön címén.

Még párttársait is meglepte, hogy nettó öt­száz­ezer körüli fi­ze­té­sé­ből, tö­rök­bá­linti lu­xus­há­zat vett az MSZP korábbi elnöke Tó­biás József – írja a Ripost.

Az MSZP pártigazgatója friss vagyonnyilatkozata szerint eladta érdi házát és vett egy kicsit nagyobbat,  Törökbálinton. Az ellenzéki politikus 10,5 milliós bankhitele egy forinttal sem lett kevesebb 1 év alatt, de továbbra is 3 városban bérelnek irodát neki.

A most eladott ingatlant egyébként Tóbiás, 2010-ben   Hagyótól, Budapest volt főpolgármester-helyettesétől  vásárolta meg

Fotó: Móricz Csaba/ezahir.hu

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: szerkeszto@ezahir.hu
küldök