Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Ugyanazok támadják most valótlanságokkal az otthonomat, mint akik gyalázkodó valótlanságokkal támadták a feleségemet és a gyermekemet – áll a volt  pártelnök közleményében.

A Fidesz szellemi holdudvarához tartozó sajtó bármit hazudozhat, nekem tiszta a lelkiismeretem és átlátható minden bevételem. Az érdi házunk eladásával és hitelátvállalással vásároltuk meg a törökbálinti otthonunkat.

Mindez a hatályos törvények és vagyonnyilatkozati szabályok betartása mellett történt – fogalmaz Tóbiás

Tóbiás, a Riposzt  mai cikkére reagált, mert a lap megírta:

Az MSZP leköszönt elnökének háza akár 100-120 milliót is megérhet a becslések szerint, miközben a politikus 2015-ös vagyonbevallásában azt állította, hogy alaposan el van adósodva, magánszemélyeknek és bankoknak akkor összesen 13 és fél millióval tartozott, hitel és baráti kölcsön címén.

Még párttársait is meglepte, hogy nettó öt­száz­ezer körüli fi­ze­té­sé­ből, tö­rök­bá­linti lu­xus­há­zat vett az MSZP korábbi elnöke Tó­biás József – írja a Ripost.

Az MSZP pártigazgatója friss vagyonnyilatkozata szerint eladta érdi házát és vett egy kicsit nagyobbat,  Törökbálinton. Az ellenzéki politikus 10,5 milliós bankhitele egy forinttal sem lett kevesebb 1 év alatt, de továbbra is 3 városban bérelnek irodát neki.

A most eladott ingatlant egyébként Tóbiás, 2010-ben   Hagyótól, Budapest volt főpolgármester-helyettesétől  vásárolta meg

Fotó: Móricz Csaba/ezahir.hu