Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Jármű és épülettüzekhez, valamint műszaki mentéshez is riasztották az elmúlt 24 órában a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzoltóegységeit a megyében.


Egy diesel üzemű kisbusz égett teljes terjedelmében szerdán délelőtt Kemecsén, a Dimitrov utcában. A tűz következtében az égő gépjármű feletti elektromos- és telefon vezeték szigetelése is károsodott. Személyi sérülés nem történt. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat.

Kigyulladt egy huszonöt négyzetméteres fa szerkezetű tároló szerdán délután Kékcsén, a Dózsa György utcában. A kisvárdai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével akadályozták meg a lángok továbbterjedését.

Kanyarodás közben villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi szerdán délelőtt a 41-es számú főúton, a pusztadobosi leágazásánál. Személyi sérülés nem történt. A vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók a járművet áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Teljes terjedelmében égett egy száz négyzetméteres családi ház és a vele egybeépített melléképület csütörtök hajnalban Ajakon, az Ady Endre utcában. A kisvárdai hivatásos tűzoltók öt vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt. A tűzben a nagyfeszültségű hálózat szigetelése megolvadt, így az áramszolgáltatót is értesítették.

Fotó: Móricz Csaba/ezahir.hu

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22