Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

A műszaki mentést végző sátoraljaújhelyi hivatásos tűzoltók több egységgel és járművel érkeztek a baleset helyszínére, feszítővágóval dolgoznak a beszorult utasok kiszabadításán.

Az első helyszíni információk szerint kilenc ember érintett a balesetben, valamennyien megsérültek, többen meghaltak az ütközés során. Három ember veszítette életét a helyszínen, két ember pedig súlyos-életveszélyes sérüléseket szenvedett, négyen könnyebben sérültek.

A baleset helyszínére tart a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat, valamint megérkeztek a cigándi hivatásos tűzoltók is. Az érintett útszakaszt lezárták a forgalom előtt, a közlekedést a hatóságok irányítják.

Képkivágás

A 381. számú úton két személygépkocsi ütközött, amelynek során hárman a helyszínen elhunytak- erősítette meg a rendőrség.
A halálos közúti közlekedési baleset 2017. február 5-én 6 óra 45 perc körül történt a 381-es számú út 5. kilométerszelvényében Sátoraljaújhely és Alsóberecki között.
A jelenlegi adatok szerint két személygépkocsi – eddig tisztázatlan okból kifolyólag – frontálisan ütközött, amelynek során az autókban utazók közül hárman olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen elhunytak, egy-egy személy életveszélyesen, illetve súlyosan, míg 2 fő könnyebben megsérült.
A rendőrség az utat teljes szélességében lezárta, a baleset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálja.

A helyszíni szemle idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a forgalmat Alsóberecki és Sátoraljaújhely irányába terelik.
A rendőrség a baleset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálja.
Kérjük, fokozott figyelemmel, az út- és látási viszonyoknak megfelelően vezessenek!

A rendőrök befejezték a halálos közlekedési baleset helyszínelését.

Amint arról korábban már hírt adtunk halálos közúti közlekedési baleset történt 2017. február 5-én 6 óra 45 perc körül a 381-es számú út 5. kilométerszelvényében Sátoraljaújhely és Alsóberecki között.

Két személygépkocsi ütközött frontálisan, amelynek során az autókban utazók közül hárman olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen elhunytak, egy-egy személy életveszélyesen, illetve súlyosan, míg 4 fő könnyebben megsérült.

A baleset helyszínelését a rendőrök befejezték, az útlezárást pedig feloldották, így a forgalom ismét zavartalan.

 

Fotó: police.hu