Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Orbán Viktor szerint a magyarok jövője biztosított, Magyarország erősödik és fejlődik, Magyarországon “a holnap nem vet árnyékot a mára”.

A miniszterelnök pénteken tartott évértékelőjén, Budapesten, a Várkert Bazárban úgy fogalmazott: “a holnap miatt nincs okunk idegeskedni, a családok talpra fognak állni és anyagilag is össze fogják szedni magukat”. Hozzátette:

ha mindenki rendesen elvégzi a munkáját, betartjuk a törvényeket, nem lesz baj és minden évben mindenki előre léphet.

Mindeközben,  Juhász Péter  az Együtt elnöke  “Évértékelő füttykoncert” elnevezésű tüntetésén demonstrált

Az Együtt azért fütyüli ki Orbán Viktort, mert értelmesen ma már nem lehet beszélni vele, újságíró kérdést nem tehet fel neki, politikussal nem vitázik – jelentette ki Juhász Péter pártelnök.

Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke sajtótájékoztatót tartott Évértékelő címmel a Clark Ádám téren Orbán Viktor évértékelő beszéde előtt. Szabó szerint  a 2016-os év:

 a gyász éve volt a magyaroknak, miközben kizárólag az “orbáni tolvajfejedelmek” jártak jól.

Az LMP szerint:   Orbán Viktor gyengeségben tartja az országot

Gál József a kormányfő pénteki évértékelő beszédére reagálva újságírók előtt azt mondta: “a fenéket erősödik Magyarország”, inkább alárendelődik az orosz és a Wall Street-i érdekeknek, valamint a magyar oligarchák érdekeinek.

DK: összefüggéstelen beszéd volt

A kormányfő állítólag évértékelőt tartott ma, de ez nem az volt, hanem esetenként zagyvaságoktól hemzsegő, összefüggéstelen beszéd – mondta Niedermüller Péter, a Demokratikus Koalíció (DK) alelnöke pénteki sajtótájékoztatóján Orbán Viktor miniszterelnök évértékelő beszédére reagálva.

MSZP: a miniszterelnök gyáva, mert nem nézett szembe a valósággal

Gyávának nevezte a miniszterelnököt az MSZP sajtófőnöke azt követően, hogy Orbán Viktor pénteken megtartotta évértékelő beszédét. Nyakó István kijelentette: a kormányfő nem nézett szembe a magyar valósággal.

Jobbik: sok minden kimaradt a beszédből

Volner János, a Jobbik frakcióvezetője pénteki sajtótájékoztatóján a miniszterelnök évértékelő beszédére reagálva elmondta: Orbán Viktor nem szólt arról, hogy aljas és bírósági ítéletekkel bizonyított módon lejárató kampányokat rendelt meg politikai ellenfelei ellen, ami keresztény és jó érzésű emberhez méltatlan, és ezért Magyarországtól kell bocsánatot kérnie.

Fidesz: meg kell védeni a magyar emberek közös eredményeit

Halász János, a Fidesz frakció szóvivője a Várkert Bazárban újságírók előtt kifejtette: az új nemzeti politika, amit Orbán Viktor meghirdetett, jelzi, milyen fontos kérdésekről van szó.
Kiemelte, hogy a kormányfő beszélt azokról a támadásokról is, amelyeket ki kell védeni, s amelyben nem lehet az ellenzékre számítani.

Harrach: felelős és magabiztos kormányfő szólalt fel

A Kereszténydemokrata Néppárt frakcióvezetője szerint egy felelős és magabiztos miniszterelnök szólalt fel, aki tudja, mit akar, látja a feladatokat és ismeri az eszközöket. Orbán Viktor szembe állította a pc-demokráciát és a vitaalapú demokráciát, és míg előbbi gúzsba köt a tabukkal és a diktátumokkal, addig a másik az emberek véleményére kíváncsi – emelte ki.

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22