Föld alá rejtette- videó

A rendőrségre 2017. február 6-án érkezett bejelentés, mely szerint ismeretlen tettes betört egy ópályi lakóházba, ahonnan berendezési és használati tárgyakat tulajdonított el. A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai a bejelentést követő néhány napon belül beazonosították és 2017. február 9-én elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható két helybeli férfit.

A rendőrök F.J. 35 éves és M.Á. 31 éves ópályi lakosokat elfogásukat követően előállították a rendőrkapitányságra és lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A két férfi kihallgatásuk alatt beismerő vallomást tett.

Elmondták, hogy az eltulajdonított értékek közül mindketten vittek haza, de jelentősebb részét M.Á. az udvarán rejtette el. A rendőrök a házkutatás alatt lefoglalt használati tárgyakat a föld alá ásva, valamint a fáskamra oldalfalába elrejtve találták meg.

Fotó: police.hu

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: szerkeszto@ezahir.hu
küldök