Kerítésnek ütközött egy személygépkocsi a 38-ason

Kerítésnek ütközött egy személygépkocsi hétfőn reggel a 38-as számú főúton, a 33-as kilométernél, Nyírtelek közelében. A jármű vezetője súlyos sérüléseket szenvedett. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Árokba csúszott egy személygépkocsi a 36-os számú főúton, a 15-ös kilométernél hétfőn délelőtt,Tiszavasvári közelében. A balesetben egy ember sérült meg. A tiszavasvári önkormányzati tűzoltók vonultak a műszaki mentéshez, akik a járművet áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Csőtörés miatt két méter magas víz gyűlt össze Csengerben, a városi uszoda gépházában hétfő délután. A város önkormányzati tűzoltói motoros szivattyú segítségével távolították el a nagy mennyiségű vizet. Személyi sérülés nem történt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: szerkeszto@ezahir.hu
küldök