Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Az ügyeletvezetők, műveletirányítók és tűzoltás vezetésre jogosultak is részt vettek azon a továbbképzésen, amelyet szerdán tartottak a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon.

A szerdai továbbképzést Nagy József tű. ezredes, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgató-helyettese nyitotta meg, aki ismertette a szakmai nap témáit.

A hivatásos és az önkormányzati állományt elsőként a tavalyi év tapasztalatairól tájékoztatta a megyei tűzoltósági főfelügyelő. Leskovics Zoltán tű. alezredes, a rádióforgalmazásnál az egységes kommunikációt, a statisztikai adatlapok egységes kitöltését emelte ki, valamint az önkéntes és az önkormányzati tűzoltók országosan is példamutató munkájáról beszélt, hiszen az önkéntesek a vonulások átlagosan tíz százalékában, míg az önkormányzatiak a káresetek nyolcvan százalékában önállóan avatkoztak be.

A továbbképzésen a tűzvizsgálati hatósági eljárásokhoz kapcsolódó KET szabályairól a Hatósági Szolgálat vezetője, míg az ellenőrzések tapasztalatairól és jogszabály-változásokról az Ellenőrzési Szolgálat munkatársai beszéltek.

A kéménytüzek és a szén-monoxid-mérgezések dokumentálásáról, a tapasztalatairól pedig Kruppi István tű. alezredes, a főügyeleti osztályvezető tartott előadást.
A szakmai nap végén, a megyei igazgató-helyettes meghatározta az elkövetkezendő időszak feladatait az állomány részére.

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22