Állásbörze az Óbudai Egyetemen

Kétnapos állásbörzést tart az Óbudai Egyetem február 22-től a Bécsi úti és a józsefvárosi campusán – közölte a felsőoktatási intézmény.

A tájékoztatás szerint a két napon, két helyszínen zajló rendezvény alkalmat nyújt az egyetemi hallgatók és a fiatal szakemberek, valamint a cégek, vállalatok számára a közvetlen kapcsolatteremtésre. Lehetőséget kínál továbbá a cégek számára a bemutatkozásra, állásajánlataik ismertetésére, az egyetem hallgatói és oktatói számára pedig informálódásra a friss diplomások iránti keresletről.

Február 22-én Óbudán, a Bécsi úti főépület aulájában több mint 25 kiállítóval, mintegy 150 négyzetméteren, február 23-án pedig a józsefvárosi campuson több mint 20 kiállítóval csaknem 100 négyzetméteren várják az érdeklődőket, idén már partner-középiskolák végzőseit is.

Az Óbudai Egyetem – mintahogyan portálunk is beszámolt róla –  kihelyezett felsőoktatási képzéseket indít  Kisvárdán. Erről részletesen itt írtunk. 
Bővebb információ a www.allasborze.uni-obuda.hu oldalon található.

Kép: Óbudai Egyetem

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: szerkeszto@ezahir.hu
küldök