Iparbiztonsági és hatósági szakmai napot tartottak Nyíregyházán

Kedden az iparbiztonsági felügyelőknek, a hatósági osztályok állományának tartottak iparbiztonsági és hatósági szakmai napot a megyei igazgatóságon, Nyíregyházán.
A szakmai napot Nagy József tű. ezredes, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatóhelyettese nyitotta meg.

Az előadások között szerepelt az üzemazonosítással kapcsolatos tapasztalatok és a tűzvédelmi hatósági ellenőrzésekhez kapcsolódó előírások, valamint a növény védőszerek besorolási és tárolási szabályainak az előírásai is.

A közigazgatási hatósági eljárással kapcsolatos törvényi változásról Kuk János tű. ezredes, hatósági szolgálatvezető tájékoztatta a résztvevőket, míg a veszélyes üzemeknél történt ellenőrzések tapasztalatairól és eljárási rendekről Kovács Szabolcs tű. alezredes, a megyei iparbiztonsági főfelügyelő beszélt.

A keddi továbbképzés célja, a tapasztalatok feldolgozása, az egyes eljárásrendekkel kapcsolatos kérdések, felvetések megvitatása volt.

A szakmai nap zárásaként, az igazgatóhelyettes meghatározta az előttünk álló időszak főbb feladatait.

Fotó: Dóka Imre tű. főhadnagy,Szabolcs MKI

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: szerkeszto@ezahir.hu
küldök