Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

A Nyíradony Rendőrőrs orvvadászat, valamint lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást egy nyírlugosi férfival szemben.


A körzeti megbízottak 2017. február 14-én 22 óra 45 perckor Nyíradony és Nyíracsád között a 4904-es úton megállítottak egy gépkocsit és igazoltatták a sofőrt. A rendőrök ellenőrizték a gépjárművet, amelynek csomagtartójában egy vadnyúl tetemet, a jobb első ülésen egy Baikal típusú lőfegyvert, a műszerfal közepén lévő hamuzó alatt pedig egy műanyag dobozt találtak, amelyben több mint 30 darab éles lőszer volt.

A rendőrök kérdéseire a 24 éves férfi elmondta, hogy nincs fegyvertartási engedélye de azért ment az erdőbe, hogy vadásszon.


A körzeti megbízottak a nyírlugosi férfit bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogták és előállították a Nyíradonyi Rendőrőrsre. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki Sz. Jánost, akinél a házkutatás során agancsokat, trófeákat, további 3 lőfegyvert, valamint több tucat lőszert találtak és foglaltak le.
A nyomozóhatóság az őrizetbe vett férfival szemben lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett, valamint orvvadászat bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást és előterjesztést tesz előzetes letartóztatásának indítványozására.

Kép: police.hu

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22