Példátlan összefogás a balesetet szenvedett tűzoltóért – köszönet!

Példátlan összefogás indult meg az irányított véradással kapcsolatos felhívás hatásra, ugyanis nemcsak a megyebeli, de a megyén kívüli hivatásos és önkormányzati tűzoltóságokról, valamint a társ-és együttműködő szervezetekről is jelentkeztek véradásra – mondta el Dóka Imre az ezahir.hu kérdésére válaszolva.

Emlékezetes, portálunk is közzétette azt  a felhívást ahol irányított váradásra kérték az embereket egy bajban lévő tűzoltó műtétjéhez. Portálunk cikkét több mint 12 ezren osztották meg és rengeteg aggódó, segítőkész telefonhívást is kaptunk. Dóka Imre tűzoltó főhadnagy,  a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei katasztrófavédelmi Igazgatóság  szóvivője portálunk kérdésére elmondta,

a civilek közül is többen segítő kezet nyújtottak, ennek ellenére továbbra is várjuk a segítséget. Ezúton köszönjük meg mindenkinek, aki eddig segített és reméljük, hogy a kollégánk minél hamarabb felépül, ehhez kívánunk neki erőt és egészséget!

 

Házi Zoltán tű. zászlós még  a múlthéten szenvedett   balesetet, akit jelenleg a Budapesti Honvéd Kórházban kezelnek, és még  mindig több műtét vár rá ezért, még mindig aktuális az irányított véradás. Az irányított véradással kapcsolatban itt tájékozódhat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: szerkeszto@ezahir.hu
küldök