Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Lezárultak a fenntartható városi mobilitási terv megalapozását célzó online és papír alapú kikérdezések. Nyíregyháza új közlekedési stratégiájának megalapozására általános problémafeltáró – papír és elektronikus formában –  kérdőív készült valamennyi  közlekedési módra vonatkozóan.

A kérdőívet  kitöltők között városi rollert, valamint családi belépőjegyeket sorsolnak ki a Nyíregyházi Állatparkba és az Aquarius Élményfürdőbe a „Helló Nyíregyháza!” rendezvényen majd  április 21-én.

A helyi közösségi közlekedés, a kerékpáros és az egyéni autós közlekedés problémáinak és a lakosság észrevételeinek, javaslatainak jobb megismerése érdekében tematikus elektronikus kérdőívek kitöltését is várták a tervezők. Több mint 800 kitöltött kérdőív érkezett, melynek több mint fele a nyíregyházi autóbusz-közlekedésre vonatkozott.

Közel 750 utas  személyesen, a kérdezőbiztosoknak mondták el véleményüket egy-egy buszos utazásuk alkalmával.

Valamennyi kérdőívben lehetőség volt a konkrét észrevételek, javaslatok megtételére, amelyekből több ezer érkezett a nyíregyházi és Nyíregyháza környéki lakosoktól. A beérkezett adatok feldolgozása folyamatosan zajlik – eredménye meghatározó lesz   stratégia megalapozásához és a leendő fejlesztések megfogalmazásához. A folyamatokról  itt kaphat további információkat.

Mind az Önkormányzat, mind a mobilitási terv készítői ezúton köszönik a lakosság aktív részvételét, az észrevételek, javaslatok részletekbe menő megfogalmazását – írja az önkormányzat sajtószolgálata.

Fotó: Móricz Csaba/ezahir.hu

 

 

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22