Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

A Katasztrófavédelmi Oktatási Központ nyolcvannyolc hallgatója fejezte be tanulmányait a héten, a Tűzoltó II. szakképesítésen, közülük ketten Nyíregyházára kerültek. A frissen végzettek kinevezési okmányaikat csütörtök délelőtt vehették át a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatójától.


Varga Béla tű. ezredes, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója köszöntötte a Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság állományát, külön kiemelve a két frissen végzett hallgatót Krutilla Gergő és Czirják Péter József tűzoltó őrmestereket.

Az igazgató megfogalmazta elvárásait és az állományt arra kérte, segítsék elő a beilleszkedésüket. Az ezredes kiemelte, hogy a két tiszthelyettes kiváló eredménnyel végezte el az iskolát, a gyakorlati fogásokat azonban a káreseményeknél, a gyakorlatokon, illetve a képzések során sajátítják majd el.

Czirják Péter József tűzoltó őrmestert, még a fővárosi kibocsájtó ünnepségen dr. Góra Zoltán tű. vezérőrnagy, az országos katasztrófavédelmi főigazgató elismerésben részesítette a 2016/2017-es tanévben a Tűzoltó II. szakképzésben nyújtott kiemelkedő tanulmányi eredményéért.

Fotó: Dóka Imre tű. főhadnagy,Szabolcs MKI

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22