Két tiszthelyettessel bővült a nyíregyházi tűzoltóság

A Katasztrófavédelmi Oktatási Központ nyolcvannyolc hallgatója fejezte be tanulmányait a héten, a Tűzoltó II. szakképesítésen, közülük ketten Nyíregyházára kerültek. A frissen végzettek kinevezési okmányaikat csütörtök délelőtt vehették át a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatójától.


Varga Béla tű. ezredes, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója köszöntötte a Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság állományát, külön kiemelve a két frissen végzett hallgatót Krutilla Gergő és Czirják Péter József tűzoltó őrmestereket.

Az igazgató megfogalmazta elvárásait és az állományt arra kérte, segítsék elő a beilleszkedésüket. Az ezredes kiemelte, hogy a két tiszthelyettes kiváló eredménnyel végezte el az iskolát, a gyakorlati fogásokat azonban a káreseményeknél, a gyakorlatokon, illetve a képzések során sajátítják majd el.

Czirják Péter József tűzoltó őrmestert, még a fővárosi kibocsájtó ünnepségen dr. Góra Zoltán tű. vezérőrnagy, az országos katasztrófavédelmi főigazgató elismerésben részesítette a 2016/2017-es tanévben a Tűzoltó II. szakképzésben nyújtott kiemelkedő tanulmányi eredményéért.

Fotó: Dóka Imre tű. főhadnagy,Szabolcs MKI

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: szerkeszto@ezahir.hu
küldök