Őrizetbe vették a túristvándi rablás gyanúsítottját – videó az elfogásról

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást L. A. 21 éves túristvándi lakos ellen. A nyomás adatai szerint a férfi 2017. február 15-én az esti órákban betört egy túristvándi lakóházba, ahol az ott élő 68 éves sértettet egy késsel megfenyegette, hogy értékeit adja át.

A gyanúsított az idős asszony házából egy mobiltelefont, egy arany nyakláncot, készpénzt, karórát és egy zseblámpát vitt el. A sértett a történteket csak reggel merte elmondani egyik rokonának, aki azonnal bejelentést tett a rendőrségre.

A fehérgyarmati rendőrök széleskörű adatgyűjtést végeztek, melynek eredményeként a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit rövid időn belül azonosították, majd a Kölcsei Határrendészeti Kirendeltség munkatársaival megkezdték a felkutatását a településen.

A feltételezett tettest néhány órán belül egy túristvándi ingatlannál elfogták, és gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését, és további betörések elkövetéséről is vallomást tett. A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság a további eljárást a gyanúsított bűnügyi őrizetbe vétele mellett folytatja.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: szerkeszto@ezahir.hu
küldök