Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást L. A. 21 éves túristvándi lakos ellen. A nyomás adatai szerint a férfi 2017. február 15-én az esti órákban betört egy túristvándi lakóházba, ahol az ott élő 68 éves sértettet egy késsel megfenyegette, hogy értékeit adja át.

A gyanúsított az idős asszony házából egy mobiltelefont, egy arany nyakláncot, készpénzt, karórát és egy zseblámpát vitt el. A sértett a történteket csak reggel merte elmondani egyik rokonának, aki azonnal bejelentést tett a rendőrségre.

A fehérgyarmati rendőrök széleskörű adatgyűjtést végeztek, melynek eredményeként a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit rövid időn belül azonosították, majd a Kölcsei Határrendészeti Kirendeltség munkatársaival megkezdték a felkutatását a településen.

A feltételezett tettest néhány órán belül egy túristvándi ingatlannál elfogták, és gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését, és további betörések elkövetéséről is vallomást tett. A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság a további eljárást a gyanúsított bűnügyi őrizetbe vétele mellett folytatja.

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22