Fordulat várható a Teréz körúti merénylet nyomozásában – Részletes vallomást tett a robbantás gyanúsítottja

Noha a Teréz körúti robbantás gyanúsítottja korábban azt üzente, hogy csak a tárgyalásán, a sajtó nyilvánossága előtt fog megszólalni és az ellene indított eljárásról beszélni, a PestiSrácok.hu információi szerint P. László megtörte a csendet és részletes vallomást tett az ügyészségen. A portál úgy tudja, hogy  komoly fordulat várható a nyomozásban.

Részletes vallomást tett a Központi Nyomozó Főügyészségen a Teréz körúti robbantással gyanúsított P. László – értesült a PestiSrácok.hu. A fiatal férfi annak ellenére kezdett el beszélni az ügyészeknek, hogy korábban azt üzente, csak a tárgyalásán (amennyiben arra sor kerül), a sajtó nyilvánossága előtt fog az üggyel kapcsolatban megszólalni. Elértük Brunner Tamást, P. László ügyvédjét is, de a védő nem kívánt a részletekről semmit elárulni. Portál azonban úgy értesült, hogy az ügyben jelentős fordulat várható.

P. Lászlót előre kitervelten, több ember és hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés kísérletével, valamint robbanóanyaggal való visszaéléssel gyanúsítja a Központi Nyomozó Főügyészség. A hatóság ugyanis azt gyanítja, hogy ő volt az, aki tavaly szeptemberben házi készítésű, repeszképző anyagokkal kombinált robbanószerkezet robbantott a fővárosi Teréz körúton.

A teljes cikk itt olvasható

Frissítés:

Nagy Andrea, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője az MTI megkeresésére azt írta, hogy szerdán és csütörtökön a gyanúsított folytatólagos kihallgatására került sor, a kihallgatásról azonban részletek jelenleg – a nyomozás érdekeire figyelemmel – nem közölhetők, mert az az eljárás érdekeit sértené.

Kép: Velvet

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: szerkeszto@ezahir.hu
küldök