Kihátrálna a főpolgármester az olimpia mögül?

“abban az esetben, ha hivatalosan és bőven meglesznek az aláírások, akkor javasolni fogja a fővárosi közgyűlésnek, hogy döntsön a benyújtott olimpiai pályázat visszavonásáról – hangzott el a Tarlós sajtótájékoztatóján pénteken.

266 ezer aláírást adott le a Momentum pénteken kora délután  a Fővárosi Választási Irodánál (FVI).

Fekete-Győr András, a Momentum elnöke azt mondta, hogy az utóbbi 30 nap, a budapesti aláírásgyűjtés a magyar demokrácia egyik legfontosabb időszaka volt.

 

“Azt szeretnénk üzenni a Fidesznek, Orbán Viktornak és Tarlós Istvánnak, hogy az, hogy nem kérdezték meg az embereket, arról, hogy legyen-e olimpia Magyarországon, az egy hatalmas és óriási mulasztás volt a részükről” – fogalmazott Fekete-Győr András, hozzátéve, hogy ezt megtette helyettük a Momentum.
A mozgalom vezetője nyomatékosan felszólította Orbán Viktort és Tarlós Istvánt is, hogy ne lehetetlenítsék el a népszavazást, ez ugyanis értékelése szerint gyávaság lenne a részükről, valamint elárulnák azokat, akik egyébként támogatják az olimpia ügyét.

 

Fotó: Ács Dániel

Hozzászólások

  1. törökverő

    Ki fog ebből hátrálni a Fidesz is.
    Komolyan gondolja valaki, hogy ennek az országnak van anyagi ereje egyszerre megépíteni PAKS II-t és megrendezni az olimpiát?

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: szerkeszto@ezahir.hu
küldök