Holttest a fémládában – segítséget kér a rendőrség

A német hatóságok emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytatnak eljárást a 2016. július 5-én Németországban, az Elba folyó partján holtan talált ismeretlen személyazonosságú férfi ügyében.


Az ismeretlen férfi 45-60 év körüli, 180 centiméter magas, körülbelül 75 kg, atletikus testalkatú. Bal karján „Michaela” feliratú tetoválás olvasható, jobb keze gyűrűsujján „Michaela” vésetű aranygyűrűt viselt. Az izotópos vizsgálatok szerint valószínűleg Dél-kelet Európában élt körülbelül 35 éves koráig, majd Németországba költözött.
A férfi bűncselekmény áldozata lett, holttestét egy fém ládában találták meg, melyet feltehetően egy hídról dobtak a folyóba.


A német hatóságok kérik, hogy aki a képen látható férfit felismeri, látta vagy a bűncselekmény elkövetéséről információval rendelkezik, jelentkezzen a +49-340-6000-291-es telefonszámon vagy írásban az lfz.pd-ost@polizei.sachsen-anhalt.de címen, Magyarországon a névtelenség megőrzése mellett az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén tehet bejelentést.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: szerkeszto@ezahir.hu
küldök