P. László elismerte, hogy ő robbantotta fel a rendőröket tavaly a Teréz körúton

Elismerte P. László, a Teréz körúti merénylet gyanúsítottja, hogy ő robbantott tavaly szeptemberben Budapest belvárosában, de nem azzal a céllal, hogy bárkit is megöljön – tájékoztatta a PestiSrácok.hu-t a férfi ügyvédje a hétfői kihallgatás szünetében. Brunner Tamás azt is elmondta portálunknak, hogy ügyfele arról is tájékoztatta az ügyészséget, hogy a bombát ő maga készítette, és a merénylet helyszínét is maga választotta ki. A fiatalember az ügyészeknek azt állította, nem volt bűntársa.

A védő a PestiSrácok  kérdésére ugyanakkor nem válaszolt, hogy mi volt a támadás indítéka és valóban a rendőrök voltak-e ügyfele “célpontjai”. Brunner Tamás ezzel kapcsolatban csak annyit közölt, hogy P. Lászlónak nem volt problémája a rendőrséggel, a megsérült két rendőrt pedig személyesen nem ismerte.

Ismert, a PestiSrácok.hu már múlt hét csütörtökön megírta, hogy P. László részletes vallomást tett a Központi Nyomozó Főügyészségen. A fiatal férfi annak ellenére kezdett el beszélni az ügyészeknek, hogy korábban azt üzente, csak a tárgyalásán (amennyiben arra sor kerül), a sajtó nyilvánossága előtt fog az üggyel kapcsolatban megszólalni. A PestiSrácok.hu  Brunner Tamást, P. László ügyvédjét is elérte, de a védő akkor a részletekről semmit nem kívánt elárulni, később pedig annyit közölt portállal, hogy védence beismerő vallomást tett. 

A teljes cikk itt olvasható

Forrás: PestiSrácok.hu

Kép: MTI

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: szerkeszto@ezahir.hu
küldök