Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Elismerte P. László, a Teréz körúti merénylet gyanúsítottja, hogy ő robbantott tavaly szeptemberben Budapest belvárosában, de nem azzal a céllal, hogy bárkit is megöljön – tájékoztatta a PestiSrácok.hu-t a férfi ügyvédje a hétfői kihallgatás szünetében. Brunner Tamás azt is elmondta portálunknak, hogy ügyfele arról is tájékoztatta az ügyészséget, hogy a bombát ő maga készítette, és a merénylet helyszínét is maga választotta ki. A fiatalember az ügyészeknek azt állította, nem volt bűntársa.

A védő a PestiSrácok  kérdésére ugyanakkor nem válaszolt, hogy mi volt a támadás indítéka és valóban a rendőrök voltak-e ügyfele “célpontjai”. Brunner Tamás ezzel kapcsolatban csak annyit közölt, hogy P. Lászlónak nem volt problémája a rendőrséggel, a megsérült két rendőrt pedig személyesen nem ismerte.

Ismert, a PestiSrácok.hu már múlt hét csütörtökön megírta, hogy P. László részletes vallomást tett a Központi Nyomozó Főügyészségen. A fiatal férfi annak ellenére kezdett el beszélni az ügyészeknek, hogy korábban azt üzente, csak a tárgyalásán (amennyiben arra sor kerül), a sajtó nyilvánossága előtt fog az üggyel kapcsolatban megszólalni. A PestiSrácok.hu  Brunner Tamást, P. László ügyvédjét is elérte, de a védő akkor a részletekről semmit nem kívánt elárulni, később pedig annyit közölt portállal, hogy védence beismerő vallomást tett. 

A teljes cikk itt olvasható

Forrás: PestiSrácok.hu

Kép: MTI

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22