Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Tizenhét sértettnek ígérte üdülési joga értékesítését közvetítői díj ellenében egy férfi, aki ellen nagyobb kárt okozó, üzletszerűen elkövetett csalás miatt emelt vádat az ügyészség – tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség helyettes szóvivője hétfőn az MTI-t.

Serfőző Katalin közölte, a vádirat szerint a budapesti férfi 2014 szeptemberétől másfél éven keresztül úgy jutott pénzhez, hogy hazai és külföldi üdülési joggal rendelkező és azt értékesíteni kívánó személyeknek azt állította, hogy tud vevőt szerezni, a közreműködése fejében pedig közvetítői díjat kért.

A vádlott valójában nem állt kapcsolatban vevőkkel, csupán a közvetítői díjként átadott pénzösszeget akarta megszerezni. A vádlott országszerte tizenhét embertől mintegy 6,8 millió forintot vett át a közvetítésért, amelyet saját megélhetésére fordított.

A vádlott 2015 tavaszán két esetben összesen 420 ezer forintot kért kölcsön magánszemélyektől, valamint 2015 őszén úgy kölcsönzött gépjárműveket, hogy a mintegy 2,4 millió forintos bérleti díjat egy sértett bankszámláján lévő pénzösszegről fizette meg, miután a bankkártyát a tulajdonosától kicsalta – tudatta az ügyész.

Kép: Hirado.hu

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22