Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

A bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfi elővezetését a Büntetés- végrehajtás Országos Parancsnoksága is elrendelte, mivel a korábban jogerősen kiszabott szabadságvesztését nem kezdte meg.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette Zs. Bertalan 46 éves nyíregyházi lakost. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2016. december elején betört egy nyírteleki gyümölcsösben található tárolóba, ahonnan gázpalackokat, hosszabbítókat, permetezőgépet, saválló edényeket és csöveket tulajdonított el.

A rendőrök széleskörű adatgyűjtést követően a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit 2017. február 20-án egy nyírteleki lakóházban elbújva megtalálták és elfogták. A férfi elővezetését a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága is elrendelte, mivel a korábban orgazdaság bűntett elkövetése miatt jogerősen kiszabott egy év szabadságvesztését nem kezdte meg.

A rendőrök a 46 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki, aki a nyomozás adatai szerint további hat betöréssel is megalapozottan gyanúsítható, melyeket Nyíregyháza külterületén lévő hétvégi házakban követett el. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai a férfit gyanúsítotti kihallgatását követően büntetés-végrehajtási intézetbe vitték.

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22