Hét nyíregyházi betöréssel gyanúsítják – videó

A bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfi elővezetését a Büntetés- végrehajtás Országos Parancsnoksága is elrendelte, mivel a korábban jogerősen kiszabott szabadságvesztését nem kezdte meg.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette Zs. Bertalan 46 éves nyíregyházi lakost. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2016. december elején betört egy nyírteleki gyümölcsösben található tárolóba, ahonnan gázpalackokat, hosszabbítókat, permetezőgépet, saválló edényeket és csöveket tulajdonított el.

A rendőrök széleskörű adatgyűjtést követően a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit 2017. február 20-án egy nyírteleki lakóházban elbújva megtalálták és elfogták. A férfi elővezetését a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága is elrendelte, mivel a korábban orgazdaság bűntett elkövetése miatt jogerősen kiszabott egy év szabadságvesztését nem kezdte meg.

A rendőrök a 46 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki, aki a nyomozás adatai szerint további hat betöréssel is megalapozottan gyanúsítható, melyeket Nyíregyháza külterületén lévő hétvégi házakban követett el. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai a férfit gyanúsítotti kihallgatását követően büntetés-végrehajtási intézetbe vitték.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: szerkeszto@ezahir.hu
küldök