LEGOLAND Discovery Center Nyíregyházán!

 A Magyar Kormány ma megjelent döntésének értelmében, megépítjük Magyarország legkülönlegesebb turisztikai attrakcióját Nyíregyházán 2020-ig. Az ország egyik legjelentősebb beruházása jön létre városunkban 9,5 milliárd forintból – írja dr. Kovács Ferenc Nyíregyháza MJV polgármestere a Fecebook oldalán.

Európában Berlin, Oberhausen, Istanbul és Manchester után Nyíregyházán épül meg ez a különleges élménypark. Kérem osszák meg, hogy Nyíregyháza és a nyíregyháziak sikere mindenkihez eljusson!

Mit ahogyan írtuk, Tokaj, Felső-Tisza és Nyírség Kiemelt Turisztikai Fejlesztési Térség lett és ennek keretében a már fent említett nagyberuházáson kívül, ami csaknem 9 milliárd forintos invesztálás, megépülhet a már látványtervekkel bíró Hotel Sóstó Spa and Resort négycsillagos szálloda.

Az Állatpark, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye  egyik legnagyobb,  fő látványossága  összesen 5,8 milliárd forintos fejlesztés valósul meg,  így ott is komoly fejlesztések várhatóak. S ez, a február 21-i kormányhatározat tartalmazza a Sóstói Múzeumfalura (1,5 Mrd), a Szabadtéri Színpadra (1,1 Mrd), Sóstógyógyfürdő komplex fejlesztésére (1 Mrd) és a Bencs Vila felújítására (0,28 Mrd) elkülönített forrásokat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: szerkeszto@ezahir.hu
küldök