Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

 A Magyar Kormány ma megjelent döntésének értelmében, megépítjük Magyarország legkülönlegesebb turisztikai attrakcióját Nyíregyházán 2020-ig. Az ország egyik legjelentősebb beruházása jön létre városunkban 9,5 milliárd forintból – írja dr. Kovács Ferenc Nyíregyháza MJV polgármestere a Fecebook oldalán.

Európában Berlin, Oberhausen, Istanbul és Manchester után Nyíregyházán épül meg ez a különleges élménypark. Kérem osszák meg, hogy Nyíregyháza és a nyíregyháziak sikere mindenkihez eljusson!

Mit ahogyan írtuk, Tokaj, Felső-Tisza és Nyírség Kiemelt Turisztikai Fejlesztési Térség lett és ennek keretében a már fent említett nagyberuházáson kívül, ami csaknem 9 milliárd forintos invesztálás, megépülhet a már látványtervekkel bíró Hotel Sóstó Spa and Resort négycsillagos szálloda.

Az Állatpark, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye  egyik legnagyobb,  fő látványossága  összesen 5,8 milliárd forintos fejlesztés valósul meg,  így ott is komoly fejlesztések várhatóak. S ez, a február 21-i kormányhatározat tartalmazza a Sóstói Múzeumfalura (1,5 Mrd), a Szabadtéri Színpadra (1,1 Mrd), Sóstógyógyfürdő komplex fejlesztésére (1 Mrd) és a Bencs Vila felújítására (0,28 Mrd) elkülönített forrásokat.

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22