SingSingSing MÁZS-képp Musical Show

A sokak által csak „MÁZS”-ként emlegetett többszörös Súgó Csiga-díjas színész, énekes jelenleg a Budapesti Operettszínház tagja, korábban a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színházban, a debreceni Csokonai Nemzeti Színházban és a veszprémi Petőfi Színházban is játszó  Mészáros Árpád Zsolt három alkalommal a a nyíregyházi teátrum színpadán lép fel.

„Minél több musical rajongóhoz szeretnénk eljuttatni a hírt, hogy Mészáros Árpád Zsolt néhány napra hazatér szülővárosába, mégpedig a SingSingSing MÁZS-képp c. Musical Show keretén belül, amely Veszprém, Sopron, Székesfehérvár és Budapest után hamarosan Nyíregyháza közönségét is meg fogja hódítani” – mondta el Kirják Róbert, a Móricz Zsigmond Színház ügyvezető igazgatója.

A produkció rendező-koreográfusa a szakma kiválósága, Szakál Attila; további vendégművészek: a Budapesti Operettszínház állandó művésze, Füredi Nikolett; az ország egyik legnépszerűbb bonvivánja, Buch Tibor; és a 2010-es X-Faktor tehetségkutató verseny győztese, Vastag Csaba.

Mészáros Árpád Zsolt és Kirják Róbert egyetértettek abban, hogy a nyíregyházi társulat tagjai nem csupán közreműködnek, hanem egyenrangú szereplői lesznek az előadásnak, amelyben a Móricz Zsigmond Színház tánckara is közreműködik.
Kirják Róbert hangsúlyozta, fontosnak tartja a musical irodalom népszerűsítését, nem csak a fiatalabb, de az idősebb korosztály körében is.

„A nyugati országokban sokkal nagyobb kultúrája van a musical műfajának” – emelte ki  Mészáros Árpád Zsolt- mint mondta, állítást  elképesztő nézőszámadatok igazolják.

Egyelőre három alkalommal kerül műsorra a produkció, azaz március 19-én vasárnap 19 órától, valamint 26-án 15 és 19 órától.
A jegyek online és a Móricz Zsigmond Színház jegyirodájában egyaránt megvásárolhatóak.

Fotó: Móricz Zsigmond Színház

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: szerkeszto@ezahir.hu
küldök