Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

A sokak által csak „MÁZS”-ként emlegetett többszörös Súgó Csiga-díjas színész, énekes jelenleg a Budapesti Operettszínház tagja, korábban a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színházban, a debreceni Csokonai Nemzeti Színházban és a veszprémi Petőfi Színházban is játszó  Mészáros Árpád Zsolt három alkalommal a a nyíregyházi teátrum színpadán lép fel.

„Minél több musical rajongóhoz szeretnénk eljuttatni a hírt, hogy Mészáros Árpád Zsolt néhány napra hazatér szülővárosába, mégpedig a SingSingSing MÁZS-képp c. Musical Show keretén belül, amely Veszprém, Sopron, Székesfehérvár és Budapest után hamarosan Nyíregyháza közönségét is meg fogja hódítani” – mondta el Kirják Róbert, a Móricz Zsigmond Színház ügyvezető igazgatója.

A produkció rendező-koreográfusa a szakma kiválósága, Szakál Attila; további vendégművészek: a Budapesti Operettszínház állandó művésze, Füredi Nikolett; az ország egyik legnépszerűbb bonvivánja, Buch Tibor; és a 2010-es X-Faktor tehetségkutató verseny győztese, Vastag Csaba.

Mészáros Árpád Zsolt és Kirják Róbert egyetértettek abban, hogy a nyíregyházi társulat tagjai nem csupán közreműködnek, hanem egyenrangú szereplői lesznek az előadásnak, amelyben a Móricz Zsigmond Színház tánckara is közreműködik.
Kirják Róbert hangsúlyozta, fontosnak tartja a musical irodalom népszerűsítését, nem csak a fiatalabb, de az idősebb korosztály körében is.

„A nyugati országokban sokkal nagyobb kultúrája van a musical műfajának” – emelte ki  Mészáros Árpád Zsolt- mint mondta, állítást  elképesztő nézőszámadatok igazolják.

Egyelőre három alkalommal kerül műsorra a produkció, azaz március 19-én vasárnap 19 órától, valamint 26-án 15 és 19 órától.
A jegyek online és a Móricz Zsigmond Színház jegyirodájában egyaránt megvásárolhatóak.

Fotó: Móricz Zsigmond Színház

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22