Elfogták a nyírteleki bántalmazót – videó

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2017. február 23-án 20 órakor egy nyírteleki nő tett bejelentést, hogy egy helyi dohányboltban eszméletlen állapotban talált rá az eladónőre.

A nyomozás adatai és az előzetes orvosi vélemény alapján a 62 éves sértettet olyan súlyosan bántalmazták, hogy életveszélyes sérüléseket szenvedett. A rendőrök a bejelentést követően széleskörű adatgyűjtést végeztek.

A gyors intézkedések eredményeként hamarosan a látókörükbe került a bántalmazás feltételezett elkövetője, akit 2017. február 24-én Nyíregyházán elfogtak, és a megyei rendőr-főkapitányságra előállították. A 18 éves M. A. nyírteleki lakost életveszélyt okozó testi sértés bűntett megalapozott gyanújával hallgatták ki, aki beismerte a bűncselekmény elkövetését.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a gyanúsítottat őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Kép: police.hu

 

Hozzászólások

  1. Laci

    Remélem a sitten fog jó pár évet eltölteni!

  2. Royal

    Hiába van 14 kamera a településen ezek a retkek nem riadnak vissza semmitől….

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: szerkeszto@ezahir.hu
küldök