Nem volt unalmas a tűzoltók ügyelete

Több szabadtéri tűzeset is történt pénteken Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. Bökönyben, a Táncsics Mihály utcában egy elhanyagolt területen száz négyzetméteren égett száraz gaz, avar.

A tűzesethez a szakolyi önkormányzati és a helyi önkéntes tűzoltók vonultak, a kiérkezés előtt a tüzet a lakosságnak sikerült eloltaniuk. Három hektár területen foltokban égett a száraz fű pénteken este Tiszabercelen, az Esze Tamás utca mögötti területen. Az ibrányi önkormányzati tűzoltók kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Kiborult egy lakóház fala péntek este Gávavencsellőn, a Tisza utcában. Az esethez az ibrányi önkormányzati és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók vonultak, akik a romokat átvizsgálták, majd a veszélyben lévő értékek mentésében segítettek. Személyi sérülés nem történt, az ott lakók elhelyezéséről intézkedtek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: szerkeszto@ezahir.hu
küldök