Rendőrautó és személyautó ütközött Perbál és Tinnye között – a rendőrautó utasa meghalt

Összeütközött egy rendőrautó és egy személyautó szombat reggel Perbál és Tinnye között, ketten megsérültek – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

A police.hu honlapon olvasható közlemény szerint a baleset eddig tisztázatlan körülmények között történt, a rendőrautó felborult, vezetője és utasa is megsérült.
A helyszínelést a kiérkező rendőrök megkezdték, az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Az Origó  információja szerint a rendőrautó  utasa meghalt, vezetője életveszélyesen megsérült

Közben a a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság  megerősítette, hogy a  helyszínen életét vesztette annak a rendőrautónak az utasa, amelyik szombat reggel ütközött össze egy másik kocsival Perbál és Tinnye között.

Perbál, 2017. február 25.Oldalára dőlt rendőrautó és egy összetört személyautó Perbál és Tinnye között 2017. február 25-én, miután a két jármű összeütközött. A rendőrautóban egy a rendőrrel közös szolgálatot ellátó polgárőr meghalt, vezetőjét súlyos, életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.MTI Fotó: Lakatos Péter

A rendőrautó vezetőjét súlyos, életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. A balesetben érintett másik autóban két ember sérült meg.

A baleseti helyszínelés továbbra is folyamatban van, az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Frissítés:

2017. február 25., szombat 11:59

Egy, a rendőrrel közös szolgálatot ellátó polgárőr vesztette életét szombaton reggel abban a rendőrautóban, amely Perbál és Tinnye között karambolozott – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu honlapon.

A rendőrautó egy másik kocsival ütközött össze, majd felborult; vezetőjét súlyos, életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.
A másik járműben a rendőrség legfrissebb információi szerint hárman sérültek meg.
A baleseti helyszínelés továbbra is folyamatban van, az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

MTI Fotó: Lakatos Péter

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: szerkeszto@ezahir.hu
küldök