Csalás, önbíráskodás, fenyegetés – változatosan telt a szabolcsi rendőrök napja

A beregsurányi közúti határátkelőhelyen 2017. február 25-én jelentkezett az ország területéről kilépésre egy 35 éves ukrán állampolgár. A rendőrök a külföldi férfi adatainak ellenőrzésekor megállapították, hogy ellene a Győri Járásbíróság csalás bűncselekmény elkövetése miatt körözést adott ki. A rendőrök a férfit a Vásárosnaményi Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrse önbíráskodás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 39 éves gávavencsellői lakos ellen. A férfi 2017. február 25-én Gávavencsellő belterületén bántalmazott és megfenyegetett egy 32 éves helyi lakost, hogy a tulajdonát képező gerendákat adja vissza, különben rágyújtja a házát. A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit elfogták, gyanúsítottként kihallgatták, és bűnügyi őrizetbe vették.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság munkatársai 2017. február 25-én elfogtak egy 46 éves tisztabereki lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Járásbíróság rendelt el körözést, mivel a részére kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, ezért elzárásra változtatták át. Az egyenruhások a férfit a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: szerkeszto@ezahir.hu
küldök