Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

A beregsurányi közúti határátkelőhelyen 2017. február 25-én jelentkezett az ország területéről kilépésre egy 35 éves ukrán állampolgár. A rendőrök a külföldi férfi adatainak ellenőrzésekor megállapították, hogy ellene a Győri Járásbíróság csalás bűncselekmény elkövetése miatt körözést adott ki. A rendőrök a férfit a Vásárosnaményi Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrse önbíráskodás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 39 éves gávavencsellői lakos ellen. A férfi 2017. február 25-én Gávavencsellő belterületén bántalmazott és megfenyegetett egy 32 éves helyi lakost, hogy a tulajdonát képező gerendákat adja vissza, különben rágyújtja a házát. A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit elfogták, gyanúsítottként kihallgatták, és bűnügyi őrizetbe vették.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság munkatársai 2017. február 25-én elfogtak egy 46 éves tisztabereki lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Járásbíróság rendelt el körözést, mivel a részére kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, ezért elzárásra változtatták át. Az egyenruhások a férfit a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22