Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Kerti égetésből terjedtek tovább a szomszédos telekre is a lángok szombat délelőtt Kemecsén, a Bajcsy-Zsilinszky utcában, ahol 500 négyzetméteren foltokban a száraz fű és a gaz égett.

Személyi sérülés nem történt, a nyíregyházi hivatásos tűzoltók vonultak a tűzesethez és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Szintén, lakóház kertjében égett a száraz aljnövényzet szombat délben Ibrányban, a Szabadság utcában, ahol a helyi önkormányzati tűzoltóknak kellett beavatkozniuk.

Gávavencsellőn, a Kossuth Lajos utcában melléképületet veszélyeztetett a kigyulladt aljnövényzet, míg Kisvárdán, a Keleti elkerülő út mellett adott feladatot a lángra kapott száraz növényzet oltása szombat délután a város hivatásos tűzoltóinak. Nádas kapott lángra a 4-es számú főút mellett Kisvárda közelében szombat délután száz négyzetméteren, ahol a kisvárdai tűzoltók kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Tűzcsapnak ütközött egy defektet kapott személygépkocsi szombat délután Kálmánházán, a Dorogi utcában. A balesetben ketten könnyebb sérüléseket szenvedtek. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak és értesítették a vízszolgáltatót.

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22