Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Kálmánházán, a Dorogi úton közlekedett 2017. február 25-én 12 óra 35 perc körül Nyíregyháza irányából Hajdúdorog felé egy személygépkocsi vezetője, aki eddig tisztázatlan körülmények között járművével lehaladt az úttestről a bal oldali füves útpadkára, ahol először nekiütközött egy tűzcsapnak, majd egy lakóház kerítésének, végül egy parkoló gépjármű elejének. A baleset következtében a személygépkocsiban hátul utazó két gyermek, egy 14 éves és egy 12 éves lány könnyű sérüléseket szenvedtek.

Balkány belterületén közlekedett 2017. február 24-én 17 óra 45 perc körül egy személygépkocsival közlekedő férfi, aki egy kereszteződéshez érve balra akart kanyarodni. A sofőr feltehetően az „Elsőbbségadás kötelező” jelzőtáblát figyelmen kívül hagyta és nem biztosított elhaladási elsőbbséget a neki balról érkező motorkerékpárosnak, melynek következtében összeütköztek. A baleset során a motorkerékpárt vezető 25 éves szakolyi férfi súlyos sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság vizsgálja.

A 491-es számú főúton közlekedett Fehérgyarmat felé 2017. február 25-én 10 óra körül egy személygépkocsival közlekedő férfi, aki feltehetően figyelmetlenségéből adódóan későn vette észre egy előtte haladó jármű lassítását, így az ütközés elkerülése érdekében ellenkormányozott, és átsodródott a szemközti sávba. Mindeközben szemből közlekedett egy másik gépjármű, mellyel összeütköztek. A baleset következtében a szemközti sávba átsodródó gépkocsiban egy személy könnyű sérüléseket szenvedett.

Fotó: police.hu

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22