Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Nem jogerősen tizenhárom év fegyházbüntetésre ítélte a Nyíregyházi Törvényszék hétfőn az a román állampolgárságú magyar férfit, aki – máig ismeretlen társaival – brutálisan megvert és kirabolt egy idős házaspárt 2001 októberében Kántorjánosiban. Az idős férfi a helyszínen, felesége később a kórházban halt bele sérüléseibe.

A 35 éves S. A.-t nyereségvágyból, több emberen, társtettesként elkövetett emberölés bűntettében mondta ki bűnösnek a Bodnár Zsolt bíró vezette tanács. A bíróság mellékbüntetésként a vádlottat tíz évre kiutasította Magyarország területéről.
Az ítélet ellen a vádlott és védője felmentésért és enyhítésért fellebbezett, az ügyész három nap gondolkodási idő tartott fenn.

A román állampolgárságú akkor 19 éves vádlott és két ismeretlen társa elhatározták, hogy a Kántorjánosiban élő M. Gy. és M. Gy-né sértettektől pénzt fognak eltulajdonítani. A késő esti órákban a vádlott bement a sértettek házába, és értékek után kutatott. A vádlott és két társa az idős sértettet kalapáccsal több alkalommal megütötte, rugdosta. Eközben felébredt M. Gy. sértett is, akit a vádlott fejtetőn ütött, amitől hanyatt esett, és a mellkasát többször megtaposták. M. Gy. sértett rövid időn belül elhalálozott.

Fotó: Móricz Csaba/ezahir.hu

 

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22