Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Egy bútorlapokat szállító tehergépkocsi árokba csúszott kedden reggel 49-es főúton, Győrtelek belterületén, a Kossuth utcában. Személyi sérülés nem történt, de a jármű veszélyeztette a gyalogos forgalmat. A mátészalkai hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, majd a Nyíregyházáról érkezett tűzoltódaru segítségével a tehergépkocsit kiemelték, a forgalmi akadályt megszüntették.

Többszintes családi ház építkezésén a frissen épített födémszerkezet beszakadt kedden délelőtt Nyíregyházán, a Napkelte utcában. A balesetben egy ember sérült meg. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók nagy erőkkel vonultak a műszaki mentéshez, ahol a tűzoltódaru és kéziszerszámok segítségével a beomlott részeket átvizsgálták, beszorult személyeket nem találtak a romok alatt.

Egy 6,5 tonnás lisztet szállító kisteherautó az út szélén elakadt és tengelyig süllyedt kedden délután Vásárosnamény és Ilk között. Személyi sérülés nem történt. A vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók a gépkocsit áramtalanították és a tűzoltódaru segítségével a forgalmi akadályt megszüntették

MKI Fotó: Mátészalka HTP

HTP Fotó: Nyíregyháza Lipták András tű. törzszászlós,

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22