Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

A hagyományoknak megfelelően idén is megemlékezett a világnapról a katasztrófavédelem, valamint a polgári védelem országos vezetői. A koszorúzással egybekötött ünnepi állománygyűlésen a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója elismeréseket is átadott.

Dr. Pintér Sándor belügyminiszter a Polgári Védelem Napja alkalmából, a katasztrófavédelem munkájának támogatása érdekében végzett kiemelkedő munkájáért Katasztrófavédelem Önkéntes Támogatásáért Emlékérmet adományozott: Vincellér Tibornak, a Kelet-Magyarországi Speciális Mentőegyesület mentőcsoport-vezetőjének.

Dr. Góra Zoltán tűzoltó vezérőrnagy,a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója a katasztrófavédelem munkájának segítése, támogatása érdekében kifejtett kiemelkedő tevékenysége elismeréseként főigazgatói ajándéktárgyat adományozott Gerebenics Károlyt ű. alezredesnek,a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Polgári Védelmi Szövetség elnökének és Kómár Csabának, a Fehérgyarmati Katasztrófavédelmi Kirendeltség előadójának.

Fotó: Jóri András – BM OKF

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22