Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

A Nyíregyházi Városi Stadion tekepályája adott otthont kedden az országos tekebajnokságnak, ahol nyolc katasztrófavédelmi igazgatóság csapata mérte össze a tudását. A szervezők a csapatok mellett az egyéni teljesítményeket is díjazták.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság az Országos Katasztrófavédelmi Sportegyesület és Nyíregyháza Megyei Jogú Város támogatásával rendezte meg a keddi országos versenyt, amelyen nyolc csapat mérte össze tudását, a különböző megyékből érkezett négyfős csapatok mellett ott volt a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság négy versenyzője is.

A rendezvényt Varga Béla tű. ezredes, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei katasztrófavédelmi igazgató nyitotta meg aki elmondta, hogy Nyíregyházán már hagyománya van az országos tekeversenynek, az idén hetedik alkalommal rendezték meg a csapatépítő megmérettetést.

A négy pályán négy csapat gurított egyszerre, minden csapatnak tíz lehetőségből kellett minél több bábut ledöntenie. Az egész napos küzdelem után először minden csapatot oklevéllel és ajándéktárgyakkal jutalmaztak, majd az eredményhirdetést követően Borsod-Abaúj-Zemplén megye csapata állhatott a dobogó legfelső fokára, második helyen Komárom-Esztergom, harmadik helyen pedig Szabolcs-Szatmár-Bereg megye csapata végzett. A szervezők az egyéni gurításokat is értékelték. Itt az első helyen a Bács-Kiskun megyei Méhes Lajos tű. őrnagy végzett, ő vihette haza az oklevelet és a kupát. A második legjobb Kovács József tű. főtörzsőrmester lett Komárom-Esztergom megyéből, míg a harmadik legtöbb pontot Halcsák József tű. ezredes, a BM OKF csapatából szerezte meg. A megyei tűzoltó- és polgári védelmi szövetség különdíját a legjobb női játékosnak választott Zombori Tünde tű. alezredes vehette át Jász-Nagykun-Szolnok megyéből, a legeredményesebb csapatként a Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből érkező ózdi hivatásos tűzoltók részesültek elismerésben.

Fotó:  Dóka Imre tű. főhadnagy/Szabolcs MKI

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22