Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Lövei Csaba nyíregyházi önkormányzati képviselő, az Együtt helyi elnöke szerint mielőbb fel kell tárni, ki a felelős a nyíregyházi kórházépítéssel kapcsolatos visszaélésekért, ami miatt az államnak több százmillió forintos kártérítést kell fizetnie. Amennyiben nem vagy csak késve indít hivatalból eljárást a nyomozó hatóság, Lövei Csaba maga tesz feljelentést az ügyben – áll az Együtt helyi képviselőjének közleményében.

A nyíregyházi kórház beruházásánál az eredeti tervezővel szerződést bontottak, majd az új tervező bő kétszer annyiért dolgozott. A Debreceni Ítélőtábla polgári perben most jogerősen megállapította, hogy megsértették a szerzői jogokat, dupla pénzért gyakorlatilag „lenyúlták” az eredeti terveket, e miatt több százmilliós kártérítést kell közpénzből fizetni.

Lövei Csaba nyíregyházi önkormányzati képviselő, az Együtt helyi elnöke szerint az ügy felveti a büntetőjogi felelősséget mind a szerzői jogok megsértése, mind különösen nagy kárt okozó hűtlen kezelés gyanúja tárgyában.

Az Együtt önkormányzati képviselője szerint fel kell tárni az ügy felelőseit és rajtuk behajtani a kárt, mert a közpénznek jobb helye lenne a kórház működtetésében. Amennyiben nem vagy csak késve indít hivatalból eljárást a nyomozó hatóság, Lövei Csaba maga tesz feljelentést – tartalmazza a közlemény.

Fotó: ezahir.hu/archívum

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22