Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Három esetben szabadtéri tűzesetekhez riasztották a tűzoltókat csütörtök délután Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.
Ötszáz négyzetméteren a száraz fű gyulladt meg csütörtök délután Nagyecseden, a Komoróczi utcában, a lángokat a mátészalkai hivatásos és a nagyecsedi önkéntes tűzoltók kéziszerszámok segítségével oltották el.

Napkor külterületén négy hektáros területen égett a száraz aljnövényzet, a nyíregyházi hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltók akadályozták meg a lángok továbbterjedését. Nyírbogdányban, a Kossuth utcában kisebb területen adott szabadtéri tűz oltása feladatot a nyíregyházi hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltóknak. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Személygépkocsi másik két gépjárműnek ütközött csütörtök este Hodászon, az Arany János utcában. Személyi sérülés nem történt. A mátészalkai hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, valamint a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították.

Betonkerítésnek ütközött egy személygépkocsi csütörtök este a 38-as számú főúton, Nyírtelek belterületén. A jármű vezetője a roncsok közzé szorult. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a súlyos sérültet feszítő-vágó berendezés és kéziszerszámok segítségével szabadították ki, a járművet áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Fotó: ezahir.hu/archívum

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22