Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Péntek délelőtt I-es kategóriájú együttműködési megállapodást kötött a Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság és a Nagykállói Önkéntes Tűzoltó Egyesület.

Az I-es kategóriájú együttműködési megállapodást Toldi András tű. őrnagy, a Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság parancsnoka és Kaplonyiné Radványi Renáta a Nagykállói Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke látta el kézjegyével. Ez azt jelenti, hogy az egyesület rendelkezik megfelelő képzett emberekkel, eszközökkel és gépjárművel, amellyel a hivatásos tűzoltók munkáját segítik egy-egy káresemény felszámolásánál. Az aláíráson jelen volt az egyesület parancsnoka és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzoltósági főfelügyelője is.

A Nagykállói Önkéntes Tűzoltó Egyesületnek jelenleg 18 tagja van, több mint száz éve, 1893 óta működik. Mostani parancsnokuk, Kovács Róbert tíz éve szerelt fel a Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltóparancsnokságon, jelenleg különleges szerkezelő beosztásban dolgozik, szabadidejében pedig az önkéntes tevékenységnek szenteli az életét.

Jelenleg, havonta átlagosan tíz értesítés érkezik a nagykállói önkéntes tűzoltókhoz, akik településük mellett Biri, Érpatak és Kállósemjén mentő-tűzvédelmében is jelentős szerepet vállalnak.

Tavaly szeptemberben az egyesület a Belügyminisztérium parlamenti államtitkárától ünnepélyes keretek között vehetett át egy felújított Mercedes-Benz gépjárműfecskendőt, amely 20 évvel újabb a jelenleginél.

Fotó: Dóka Imre tű. főhadnagy,Szabolcs MKI

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22