Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának sajtóosztálya   portálunkat arról tájékoztatta, hogy a napokban postázta a nyilvántartott adózók folyószámla egyenlegét tartalmazó 48.169 db értesítést a polgármesteri hivatal az adóügyekért felelős szervezeti egysége.  Az értesítések a  a 2017. február 10-ig beérkezett befizetések figyelembevételével készültek el.

Az értesítő tartalmazza az adózó tavalyi évről elmaradt tartozását és a 2017. évre esedékes helyi adókat, valamint a gépjárműadót és az esetleges késedelmi pótlékot. A 2017. I. félévre esedékes adók befizetési határideje – a munkaszüneti nap miatt – március 16. Azokat az adózókat, akiknél a gépjárműadó vonatkozásában az adókötelezettséget érintő változás következett be – ez közel 12.500 adózót érint –, az adóhatóság tértivevényes levélben értesítette – áll  a közleményben.

Az adóhatóság felhívja az adózók figyelmét arra, hogy a fizetési határidőre érdemes odafigyelni, mivel azoknak az adózóknak, akik fizetési kötelezettségüknek határidő után tesznek eleget, késedelmi pótlékot kell felszámítani, illetve nem fizetés esetén végrehajtási eljárást is kezdeményezhet a tartozókkal szemben.

Tekintettel az adók befizetésének határidejére, az adóosztály március 16-án (csütörtökön) rendkívüli ügyfélfogadást tart 8 órától 20 óráig az Ügyfélcentrum 29-30-31-es ablakainál.

Fotó: Móricz Csaba/ezahir.hu

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22